Πληροφορίες στην περίπτωση που δεν παραλάβατε την αποσκευή σας κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο.

undefined
Κέντρο πληροφοριών COVID-19
Care plane

Κέντρο πληροφοριών COVID-19

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι μαζί μας και τα μέτρα πρόληψης κατά της COVID-19. Βρείτε εύκολα τις πολιτικές μας, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τα απαιτούμενα τεστ για COVID-19 και πολλά άλλα - όλα σε ένα μέρος.

Κλείστε τη διαμονή σας
Book your accommodation

Κλείστε τη διαμονή σας

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου
Rent a car

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου

Image

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη - Αθήνα όλοι πετάνε με την άνεση της business

Τώρα κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, για όλο τον Νοέμβριο, σου προσφέρουμε την άνεση της business θέσης στις πτήσεις Θεσσαλονίκη – Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για Θεσσαλονίκη όλοι πετάνε με την άνεση της business

Τώρα κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, για όλο τον Νοέμβριο, σου προσφέρουμε την άνεση της business θέσης στις πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SKY express και GERBER ® organic κάνουν ξεχωριστή την πτήση των λιλιπούτειων ταξιδιωτών

Η αεροπορική της νέας εποχής ξέρει πώς να επιβραβεύει τους επιβάτες της! Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία παιδικών τροφών προσφέρει στους μικρούς ταξιδιώτες της απολαυστικά και υγιεινά σνακ.

Δείτε όλα τα νέα
background

Οι προορισμοί μας

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Κύπρος και Βουλγαρία!
Δείτε όλους τους προορισμούς

Μόναχο

Μπορεί συχνά να μην είναι η πρώτη πόλη που θα σας έρθει στο μυαλό όταν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στη Γερμανία, το Μόναχο είναι όμως ένας μαγευτικός προορισμός με τόσα πολλά να κάνετε και να δείτε, που θα ευχόσασταν να μπορούσατε να επιμηκύνετε τις διακοπές σας για να το χαρείτε λίγο περισσότερο. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε το πολυφημισμένο Oktoberfest, του οποίου το Μόναχο είναι πατρίδα!

Μάθετε περισσότερα
Μόναχο
departure
Από
return
Image

SKY express

Χάρτης δρομολογίων

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη!

SKY express

Why SKY

Έχετε πολλούς λόγους για να πετάτε μαζί μας. Διαβάστε μερικούς μόνο εδώ.

Η οικολογική μας συνείδηση

Εφαρμόζουμε πολιτικές, σχεδιάζουμε υπηρεσίες και λειτουργούμε έτσι ώστε να μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο στόλος μας ATR έχει έως και 18% μειωμένο αποτύπωμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, σύμφωνα με το Skyscanner, ενώ ο νέος μας στόλος Airbus διαθέτει τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τύπο αεροσκάφους της κατηγορίας, το ολοκαίνουργο A320neo, με 50% μικρότερο αποτύπωμα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια και ακόμα πιο ενισχυμένη οικολογική υπευθυνότητα.

ATRATR

18% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

A320neoA320neo

50% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

image

Πετάξτε μαζί μας κάθε μέρα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ