COVID-19 πληροφορίες και νέα, εδώ

Greenest Fleet
Κέντρο πληροφοριών COVID-19
Care plane

Κέντρο πληροφοριών COVID-19

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι μαζί μας και τα μέτρα πρόληψης κατά της COVID-19. Βρείτε εύκολα τις πολιτικές μας, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τα απαιτούμενα τεστ για COVID-19 και πολλά άλλα - όλα σε ένα μέρος.

Κλείστε τη διαμονή σας
Book your accommodation

Κλείστε τη διαμονή σας

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου
Rent a car

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου

Image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα δρομολόγια και απευθείας πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμα του πιο σύγχρονου και πράσινου στόλου της χώρας

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, 12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη και ποιοτικές υπηρεσίες ενισχύουν τη θέση της SKY express στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού.

ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Από Θεσσαλονίκη απευθείας Λάρνακα, με τη SKY express!

Από τέλη Οκτωβρίου, η SKY express συνδέει και τη συμπρωτεύουσα με το εξωτερικό. Το νέο απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρνακα θα εκτελείται με τα υπερσύγχρονα “πράσινα” Airbus A320neo σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς ναύλους.

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Συνεργασία με την American Airlines

H εταιρεία που αλλάζει το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας ενισχύει τη στρατηγική της θέση, τη διασυνδεσιμότητα και τις επιλογές που προσφέρει στο επιβατικό κοινό

Δείτε όλα τα νέα
background

Οι προορισμοί μας

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη!
Δείτε όλους τους προορισμούς

Βρυξέλλες

Έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και πατρίδα των πιο αγαπημένων μας κόμικς, οι Βρυξέλλες συνδυάζουν το δράμα του μπαρόκ με την κωμωδία του Τεν Τεν, του Μιλού, του Λούκι Λουκ και των Στρουμφ! Η πρωτεύουσα του Βελγίου, που μοσχοβολάει βάφλες και σοκολάτα, διαθέτει πάνω από εκατό μουσεία! Σας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, οι επιστήμες, οι τέχνες; Σίγουρα στις Βρυξέλλες θα βρείτε ένα μουσείο αφιερωμένο στα γούστα σας. Επισκεφθείτε τα Μουσεία Καλών Τεχνών, το Μουσείο Μουσικών Οργάνων, το Μουσείο Μαγκρίτ και το Βεγλικό Κέντρο Κόμικς. Απολαύστε το εντυπωσιακό Atomium, το φουτουριστικό σύμβολο της πόλης, περάστε μια βόλτα από το Ευρωκοινοβούλιο να δείτε πού λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις για εμάς, αλλά και από τη Μίνι Ευρώπη, ένα πάρκο με όλα τα διάσημα αξιοθέατα της Ηπείρου που κατοικούμε. Φυσικά αξίζει πριν φύγετε να δείτε και το διάσημο, χάλκινο, «άσεμνο» αγαλματάκι Manneken-Pis, κοντά στην Grand Place.

Μάθετε περισσότερα
Βρυξέλλες
departure
Από
return
Image

SKY express

Χάρτης δρομολογίων

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη!

SKY express

Why SKY

Έχετε πολλούς λόγους για να πετάτε μαζί μας. Διαβάστε μερικούς μόνο εδώ.

Η οικολογική μας συνείδηση

Εφαρμόζουμε πολιτικές, σχεδιάζουμε υπηρεσίες και λειτουργούμε έτσι ώστε να μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο στόλος μας ATR έχει έως και 18% μειωμένο αποτύπωμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, σύμφωνα με το Skyscanner, ενώ ο νέος μας στόλος Airbus διαθέτει τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τύπο αεροσκάφους της κατηγορίας, το ολοκαίνουργο A320neo, με 50% μικρότερο αποτύπωμα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια και ακόμα πιο ενισχυμένη οικολογική υπευθυνότητα.

ATRATR

18% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

A320neoA320neo

50% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

image

Πετάξτε μαζί μας κάθε μέρα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ