Πληροφορίες στην περίπτωση που δεν παραλάβατε την αποσκευή σας κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο.

SKY, in with the new
Κέντρο πληροφοριών COVID-19
Care plane

Κέντρο πληροφοριών COVID-19

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι μαζί μας και τα μέτρα πρόληψης κατά της COVID-19. Βρείτε εύκολα τις πολιτικές μας, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τα απαιτούμενα τεστ για COVID-19 και πολλά άλλα - όλα σε ένα μέρος.

Κλείστε τη διαμονή σας
Book your accommodation

Κλείστε τη διαμονή σας

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου
Rent a car

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου

Image

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Υπέροχες εκπλήξεις εν πτήσει!

Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσου για μια υπέροχη έκπληξη εν πτήσει! Γιατί μοιράζουμε μοναδικά @carrotenofficial δώρα που σίγουρα θα γίνουν ο νέος σου BFF. Αλλά οι εκπλήξεις μας δεν σταματάνε εδώ. Μαζί με το αντηλιακό σου, θα έχεις και την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα ταξίδι. Γιατί είμαστε η SKY, είμαστε νέοι και είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε μόνο τις καλύτερες εμπειρίες.

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Στρατηγική συνεργασία με την Emirates

Νέες προοπτικές διασύνδεσης της χώρας και περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος δημιουργεί η συμφωνία της αεροπορικής της νέας εποχής με τον κορυφαίο αερομεταφορέα της Μέσης Ανατολής,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η SKY express στο επίκεντρο του Aviation Event 2021 με θέμα τις προοπτικές ανάκαμψης των αερομεταφορών

Το επιτυχημένο παράδειγμα της εταιρείας κέρδισε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της παγκόσμιας αγοράς αερομεταφορών που παρευρέθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο “Aviation Event 2021” για να συζητήσουν στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές για την ανάκαμψη του τομέα.

Δείτε όλα τα νέα
background

Οι προορισμοί μας

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη!
Δείτε όλους τους προορισμούς

Βρυξέλλες

Παρά τη σοβαρότητα που αποπνέουν, όντας έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μητρόπολη της ευρωπαϊκής οικονομίας, οι Βρυξέλλες έχουν επίσης έναν αέρα παιδικότητας, ανεμελιάς και χιούμορ, μιας και είναι η πατρίδα αγαπημένων κόμικς που έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές. Μια βόλτα στους δρόμους της πόλης θα σας ταξιδέψει παρέα με τον Τεν Τεν, το Μιλού, τον Αστερίξ, τον Οβελίξ, το Λούκυ Λουκ και άλλους εμβληματικούς ήρωες. Μια πόλη καταπράσινη, πολυπολιτισμική, ιστορική και συνάμα μοντέρνα, έχει επιλογές για όλα τα γούστα.

Μάθετε περισσότερα
Βρυξέλλες
departure
Από
return
Image

SKY express

Χάρτης δρομολογίων

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη!

SKY express

Why SKY

Έχετε πολλούς λόγους για να πετάτε μαζί μας. Διαβάστε μερικούς μόνο εδώ.

Η οικολογική μας συνείδηση

Εφαρμόζουμε πολιτικές, σχεδιάζουμε υπηρεσίες και λειτουργούμε έτσι ώστε να μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο στόλος μας ATR έχει έως και 18% μειωμένο αποτύπωμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, σύμφωνα με το Skyscanner, ενώ ο νέος μας στόλος Airbus διαθέτει τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τύπο αεροσκάφους της κατηγορίας, το ολοκαίνουργο A320neo, με 50% μικρότερο αποτύπωμα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια και ακόμα πιο ενισχυμένη οικολογική υπευθυνότητα.

ATRATR

18% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

A320neoA320neo

50% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

image

Πετάξτε μαζί μας κάθε μέρα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ