Ancillaries

SKY experience+

Flight Time

Απολαύστε μια πραγματικά εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες σας.

SKY experience+

Πετάξτε κάθε μέρα… ακριβώς όπως εσείς θέλετε! Διαμορφώστε οι ίδιοι το ταξίδι σας, επιλέγοντας από μια ποικιλία πρόσθετων υπηρεσιών για την ακόμα μεγαλύτερη άνεσή σας, από την κράτηση του εισιτηρίου ως παροχές στο αεροδρόμιο και όχι μόνο.

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα!

Feel free Feel Free

Η αλλαγή της πτήσης σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο με την υπηρεσία Feel Free.

Θέλετε να ταξιδέψετε αλλά δεν έχετε καταλήξει στην ημερομηνία; Χάρη στην υπηρεσία νέας εποχής Feel Free, κάνετε την κράτησή σας ανέμελα, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να αλλάξετε την ημερομηνία της πτήσης σας χωρίς rebooking fee.

Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα την υπηρεσία Feel Free είτε κατά τη διαδικασία online κράτησης στο www.skyexpress.gr είτε μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου μας στο 801 11 28 288 ή στο 215215 6510. Η χρέωση είναι 8€ ανά επιβάτη και ανά διαδρομή.

Πώς προσθέτετε την υπηρεσία Feel Free

 • Μπαίνετε να κάνετε κράτηση εδώ ή καλείτε στο Call Center
 • H υπηρεσία Feel Free εμφανίζεται ως πρόσθετη υπηρεσία κατά την online κράτηση και την επιλέγετε. Εναλλακτικά, τη ζητάτε στο Call Center.
 • Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη έως και 6 ώρες πριν από την πτήση σας.

Πώς αλλάζετε εισιτήριο με την υπηρεσία Feel Free

 • Επικοινωνείτε με το Τηλεφωνικό Κέντρο μας
 • Ζητάτε τη νέα ημερομηνία πτήσης που επιθυμείτε
 • Το νέο σας εισιτήριο είναι έτοιμο, χωρίς rebooking fee!

Fast lane

Fast lane

Fast lane SKY Fast Lane

Μειώστε τον χρόνο ελέγχου ασφαλείας επιλέγοντας SKY Fast Lane

Η υπηρεσία SKY Fast Lane προσφέρει ταχύτερη πρόσβαση στα σημεία ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου, μέσω ειδικής λωρίδας στα σημεία αυτά. Έτσι αποφεύγετε καθυστερήσεις και μπορείτε γρήγορα να φτάσετε στην πύλη αναχώρησης. Καθώς ο έλεγχος ασφαλείας διενεργείται σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες, σας συνιστούμε να ενημερωθείτε για τους ισχύοντες όρους πριν από τον έλεγχο ασφαλείας, προκειμένου να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στο SkySmart ,SkySave και SkyBasic για επιβάτες της SKY express. Όσον αφορά άλλους επιβάτες, ανεξάρτητα από την κατηγορία των ναύλων, το SKY Fast Lane, μπορεί πάντα να αγοραστεί είτε κατά τη διαδικτυακή αγορά του εισιτηρίου σας, προσθέτοντας στις επιλογές σας την υπηρεσία SKY Fast Lane είτε μετά την αγορά του εισιτηρίου, μέσω του ιστότοπου SKY express, στην ενότητα Διαχείριση κράτησης, το αργότερο 60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

Η υπηρεσία SKY Fast Lane εκτυπώνεται στην κάρτα επιβίβασής σας. Προχωρήστε απευθείας στη λωρίδα γρήγορης πρόσβασης ακολουθώντας τις σχετικές σημάνσεις του αεροδρομίου.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα κατά τη διαδικασία αγοράς ή κράτησης εισιτηρίων.

Η χρέωση για την υπηρεσία είναι 3€.


Lounge SKY Executive Lounge

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ενώ περιμένετε για την αναχώρησή σας

Με την αγορά των ναύλων SkySmart, SkySave και Sky BasicPlus απολαύστε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και διατυπώσεις την άνεση και τις παροχές μιας χαλαρωτικής αναμονής στα executive lounge

 • «Μελίνα Μερκούρη» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
 • «Μανώλης Ανδρόνικος» στο Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
 • «Φιλοξένια» στο Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας και συνοδεύστε τα με μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά και αλμυρά εδέσματα.
Για τους λοιπούς επιβάτες, ανεξαρτήτως κατηγορίας ναύλου, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς της υπηρεσίας Sky Executive Lounge:

 • είτε κατά τη διαδικασία online αγοράς του εισιτηρίου σας, προσθέτοντας στις επιλογές σας την υπηρεσία Sky Executive Lounge
 • είτε μετά την αγορά του εισιτηρίου, μέσω της ιστοσελίδας SKY express, στην επιλογή Η Κράτησή Μου, το αργότερο μέχρι 60 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησής σας.

Οι χρεώσεις για την χρήση των Sky Executive Lounges είναι 5€, και οι ώρες λειτουργίας τους καλύπτουν όλες τις πτήσεις μας.

Executive lounge

Fast lane

Fast lane SKY eJournals

Απολαύστε τις αγαπημένες σας εφημερίδες, περιοδικά ή βιβλία πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το ταξίδι σας, χάρη στη νέα υπηρεσία SKY eJournals

Η SKY express έχει ενώσει τις δυνάμεις της με το ReadPoint για να σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας μαζί μας, ανεξάρτητα από τον προορισμό σας.

Γνωρίστε τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά της ηλεκτρονικής ανάγνωσης μέσω μιας εύκολα προσβάσιμης και φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής, που προσφέρεται αποκλειστικά στους επιβάτες μας.

Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή ReadPoint στο smartphone, το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας και επιλέξτε τις εκδόσεις που σας ενδιαφέρουν ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμους τίτλους.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καθημερινά από 08:00 ως 21:00, είμαστε στη διάθεσή σας.