COVID-19 πληροφορίες και νέα, εδώ. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις τρέχουσες ενημερώσεις.

1+1 εισιτήριο δώρο
departure
return
Κλείστε εισιτήριο μετ' επιστροφής με 10% έκπτωση σε SKY joy+ και enjoy!
Κέντρο πληροφοριών COVID-19
Care plane

Κέντρο πληροφοριών COVID-19

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι μαζί μας και τα μέτρα πρόληψης κατά της COVID-19. Βρείτε εύκολα τις πολιτικές μας, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τα απαιτούμενα τεστ για COVID-19 και πολλά άλλα - όλα σε ένα μέρος.

Κλείστε τη διαμονή σας
Book your accommodation

Κλείστε τη διαμονή σας

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου
Rent a car

Κάντε Κράτηση Αυτοκινήτου

Image

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ταξίδεψε σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού με 1+1 εισιτήριο δώρο!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και ισχύει για κρατήσεις θέσεων έως 23/01/2022 για πτήσεις από 31/01/2022 έως 10/04/2022.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H SKY express μέλος ΔΣ της ERA

Εξελέγη πανηγυρικά από την πλειοψηφία των μελών στη Γενική Συνέλευση του ισχυρού Συνδέσμου που προωθεί τις θέσεις του κλάδου των αερομεταφορών στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα δρομολόγια και απευθείας πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμά μας

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, 12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη και ποιοτικές υπηρεσίες ενισχύουν τη θέση της SKY express στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού.

Δείτε όλα τα νέα
background

Οι προορισμοί μας

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη!
Δείτε όλους τους προορισμούς

Βρυξέλλες

Έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και πατρίδα των πιο αγαπημένων μας κόμικς, οι Βρυξέλλες συνδυάζουν το δράμα του μπαρόκ με την κωμωδία του Τεν Τεν, του Μιλού, του Λούκι Λουκ και των Στρουμφ! Η πρωτεύουσα του Βελγίου, που μοσχοβολάει βάφλες και σοκολάτα, διαθέτει πάνω από εκατό μουσεία! Σας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, οι επιστήμες, οι τέχνες; Σίγουρα στις Βρυξέλλες θα βρείτε ένα μουσείο αφιερωμένο στα γούστα σας. Επισκεφθείτε τα Μουσεία Καλών Τεχνών, το Μουσείο Μουσικών Οργάνων, το Μουσείο Μαγκρίτ και το Βεγλικό Κέντρο Κόμικς. Απολαύστε το εντυπωσιακό Atomium, το φουτουριστικό σύμβολο της πόλης, περάστε μια βόλτα από το Ευρωκοινοβούλιο να δείτε πού λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις για εμάς, αλλά και από τη Μίνι Ευρώπη, ένα πάρκο με όλα τα διάσημα αξιοθέατα της Ηπείρου που κατοικούμε. Φυσικά αξίζει πριν φύγετε να δείτε και το διάσημο, χάλκινο, «άσεμνο» αγαλματάκι Manneken-Pis, κοντά στην Grand Place.

Μάθετε περισσότερα
Βρυξέλλες
departure
Από
return
Image

SKY express

Χάρτης δρομολογίων

Σας ταξιδεύουμε σε 34 μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που διαρκώς μεγαλώνει: Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη!

SKY express

Why SKY

Έχετε πολλούς λόγους για να πετάτε μαζί μας. Διαβάστε μερικούς μόνο εδώ.

Η οικολογική μας συνείδηση

Εφαρμόζουμε πολιτικές, σχεδιάζουμε υπηρεσίες και λειτουργούμε έτσι ώστε να μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο στόλος μας ATR έχει έως και 18% μειωμένο αποτύπωμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, σύμφωνα με το Skyscanner, ενώ ο νέος μας στόλος Airbus διαθέτει τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τύπο αεροσκάφους της κατηγορίας, το ολοκαίνουργο A320neo, με 50% μικρότερο αποτύπωμα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια και ακόμα πιο ενισχυμένη οικολογική υπευθυνότητα.

ATRATR

18% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

A320neoA320neo

50% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

image

Πετάξτε μαζί μας κάθε μέρα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ