Η εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου σε όλη την Ευρώπη για το 2022 162% αύξηση σε σχέση με το 2019!

Η εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου σε όλη την Ευρώπη για το 2022 162% αύξηση σε σχέση με το 2019!

Ανακοίνωση25 Νοε 2022

Ως η ευρωπαϊκή εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση σε επίπεδο πτητικού έργου για το 2022 αναδεικνύεται η SKY express σύμφωνα με τα στοιχεία του Eurocontrol.

Συγκεκριμένα, η SKY express παρουσίασε για την τρέχουσα χρονιά αύξηση κίνησης κατά 162% σε σχέση με το 2019, διάκριση που τη φέρνει στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών.

Παράλληλα, σύμφωνα με το “Friday Network Fact” της 18/11/2022, η SKY express, με 119 καθημερινές πτήσεις, κατακτά την 38η θέση στη λίστα των πιο πολυσύχναστων (busiest carrier) αερομεταφορέων σε όλο το Ευρωπαϊκό Δίκτυο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική της SKY express, η οποία αναγνωρίζεται πλέον και στο εξωτερικό από τους κορυφαίους οργανισμούς του κλάδου των αερομεταφορών. Μια δυναμική που στηρίζεται στην καλή προετοιμασία, την ανάλυση των τάσεων της αγοράς, στις συνεχείς επενδύσεις στην ασφάλεια, την καινοτομία, το ανθρώπινο δυναμικό.

Είναι ενδεικτικό ότι παρά την εντυπωσιακή αύξηση του πτητικού της έργου, η SKY express δεν ακύρωσε ούτε μία πτήση καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ χάρη και στην Skyserv, την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης του Ομίλου ΙΟGR στον οποίο ανήκει η SKY express. κατέγραψε τα συγκριτικά λιγότερα προβλήματα, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης.

Πετώντας κάθε μέρα ψηλότερα η SKY express θα εξακολουθεί να ηγείται της ανάπτυξης στο χώρο των αερομεταφορών, να στηρίζει την ελληνική οικονομία, τον ελληνικό τουρισμό και κυρίως το επιβατικό κοινό παρέχοντας ανταγωνιστικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.