Θερινό πτητικό πρόγραμμα 2022

Θερινό πτητικό πρόγραμμα 2022

20 Απρ 2022

11 χώρες, 20 πόλεις εξωτερικού και το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού στο θερινό μας πτητικό πρόγραμμα

Με απευθείας πτήσεις σε στρατηγικούς προορισμούς εξωτερικού, ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας για το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού και ισχυρές συμμαχίες, η αεροπορική της νέας εποχής συμβάλλει αποφασιστικά στην τουριστική κίνηση της χώρας και αυτό το καλοκαίρι.

Απευθείας συνδέσεις με στρατηγικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τις Βρυξέλλες και τη Λάρνακα προστίθενται για το φετινό καλοκαίρι το Άμστερνταμ, η Λισσαβόνα, η Λυών, η Λιλ, η Μασσαλία και η Νάντ, η Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, η Βαρσοβία και οι πόλεις Gdansk, Poznan, Rzeszów και Wroclaw της Πολωνίας, το Ταλίν της Εσθονίας και η Τιμισοάρα της Ρουμανίας

Ο νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης ενώνει την Ελλάδα με ένα δίκτυο σημαντικών ευρωπαϊκών πόλεων δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και αξιοποίησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Σε αυτή την κατεύθυνση η SKY express ενισχύει τις απευθείας πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των Επτανήσων, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σύνδεση της Αθήνας με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού που απρόσκοπτα εξυπηρετεί η εταιρεία όλο τον χρόνο.

Στρατηγικές συμμαχίες αυξημένης διασυνδεσιμότητας στο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού

Με σκοπό την εισροή επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο, η SKY express διατηρεί στρατηγικές συμφωνίες διασύνδεσης με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Middle East Airlines, Transavia, Air Transat και easyJet.

Έτσι, επιβάτες από Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή μπορούν να πετάξουν απευθείας προς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και να συνεχίσουν με ευκολία τη διαδρομή τους σε οποιοδήποτε από τους 34 ξεχωριστούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express από τη Λέρο και την Κάρπαθο, μέχρι την Αστυπάλαια και την Ικαρία.

Τελευταία νέα

Δείτε όλα τα νέα