Η SKY express στη Νέα Εποχή

Η SKY express στη Νέα Εποχή

Ανακοίνωση14 Οκτ 2020

Η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, μέλος του ομίλου IOGR, ανακοινώνει την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της εταιρείας.

Τα νέα αεροσκάφη με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών, η SKY express μπαίνει σε μια νέα εποχή και το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν, από σήμερα κιόλας, να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών. Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και την πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Με ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθε μέρα, όπως τονίζει άλλωστε και το βασικό επικοινωνιακό μήνυμα της SKY express: «Fly Every Day».

Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

Μια νέα εμφάνιση, με δυναμικά, γραμμικά σχέδια αλλά και χρώματα με δυνατούς συμβολισμούς: το μπλε και το φούξια. Μπλε, γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική που άντεξε στις πιέσεις των καιρών και παρά την κρίση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, καταφέρνει να ανοίξει βηματισμό, να αποκτήσει νέα αεροσκάφη, να στηρίξει την ελληνική οικονομία και την εξωστρέφεια της Ελλάδας. Φούξια, γιατί ο φιλικός, αισιόδοξος και φρέσκος χαρακτήρας της SKY express, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 7 μπλε γραμμές για τις 7 ημέρες της εβδομάδας. 7 ημέρες γεμάτες ταξίδια. Οι φούξια γραμμές είναι 8. Το 8 συμβολίζει το άπειρο του ορίζοντα, του ουρανού, τις άπειρες εμπειρίες που έχει μέσα του κάθε ταξίδι, τις άπειρες δυνατότητες της εταιρείας.

Αυτή είναι η SKY express.

Μια εταιρεία που ξέρει να χτίζει σταθμούς στην ιστορία της, να μεγαλώνει, να στηρίζει τη χώρα της και, πάνω απ’ όλα, να στηρίζει τους επιβάτες της με χαμόγελο, σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής.