Greece is Bliss

Greece is Bliss

Greece is Bliss

7 Αυγ 2020

Εκστρατεία προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό ξεκινάει η SKY express με τη νέα της καμπάνια «Greece is bliss», η οποία είναι βασισμένη σε φωτογραφίες υψηλής αισθητικής, της βραβευμένης Ελληνίδας travel photographer Μαρίνας Βερνίκου.

Η φωτογραφική καμπάνια προβάλλει με τρόπο συναρπαστικό τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των ελληνικών τοπίων. Μέσα από εικόνες λιτής ομορφιάς και δύναμης, από την Αθήνα μέχρι τις καταπράσινες Σποράδες και από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα γαλάζια νερά των Κυθήρων, από την ξακουστή Ιθάκη μέχρι τα σαγηνευτικά Χανιά, η Ελλάδα μαγεύει με τον μοναδικό τρόπο ζωής, τις απέραντες παραλίες και το άπλετο φως του ήλιου.

H χώρα μας, ο απόλυτος προορισμός για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, είναι έτοιμη και ασφαλής να υποδεχθεί τους ξένους επισκέπτες. Με την καμπάνια της αυτή η SKY express την προβάλλει και ετοιμάζεται να τους καλωσορίσει και να τους ταξιδέψει με τα αεροπλάνα της στους 34 πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς της.

Η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε για αυτή την αποκλειστική συνεργασία: «H Eλλάδα είναι το αγαπημένο μου φωτογραφικό θέμα. Όσα ταξίδια και αν έχω κάνει, πάντα περισσότερο από όλα θα απολαμβάνω να φωτογραφίζω τις ομορφιές της χώρας μας, που δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού. Ευχαριστώ τη SKY express για αυτή την καταπληκτική συνεργασία και χαίρομαι που,έστω και λίγο, γίνομαι μέλος μιας ιδέας που είναι μεγαλύτερη από μία απλή διαφημιστική καμπάνια».

Ο Γενικός Διευθυντής της SKY express, Γιώργος Λιάπης, ευχαρίστησε τη Μαρίνα Βερνίκου και συμπλήρωσε πως «είμαστε ευτυχείς που με την καμπάνια μας προβάλλουμε τη χώρα μας ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό. Η προσέγγισή μας βασίζεται σε μια μοντέρνα ματιά που αποκαλύπτει αυθεντικά τοπία μοναδικής ομορφιάς και αναδεικνύει την Ελλάδα σαν έναν ξεχωριστό προορισμό. Ξεφύγαμε από το ελληνικό φολκλόρ γιατί πιστεύουμε ότι η χώρα μας έχει να δείξει ακόμα πολλά, κερδίζοντας ολοένα περισσότερους επισκέπτες και μένοντας σταθερά στις πρώτες τουριστικές επιλογές. Στη SKY express δεσμευόμαστε να δουλεύουμε ακατάπαυστα προς αυτόν τον στόχο».

Η νέα εταιρική ταυτότητα της SKY express έρχεται να δέσει απόλυτα με τον απλό και μοντέρνο χαρακτήρα των εικόνων. Τις ενοποιεί αισθητικά, δίνοντας ταυτόχρονα το στίγμα της εταιρείας ως μίας σύγχρονης και ευέλικτης αεροπορικής που είναι πάντα δίπλα στους επιβάτες της.

Η Ελλάδα δεν είναι απλά όμορφη, είναι συνώνυμη με τη χαρά και την ευτυχία. Greece is bliss. Και ο πιο εύκολος τρόπος για να φτάσεις στην ευτυχία μέσω ενός αεροπορικού ταξιδιού στην Ελλάδα είναι η SKY express.

Τελευταία νέα

Δες όλα τα νέα