Σημαντική Ανακοίνωση για τις πτήσεις GQ860/GQ861 μεταξύ Αθήνας (ATH) και Φρανκφούρτης(FRA) για την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Σημαντική Ανακοίνωση για τις πτήσεις GQ860/GQ861 μεταξύ Αθήνας (ATH) και Φρανκφούρτης(FRA) για την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Ανακοίνωση31 Ιαν 2024

Λόγω της απεργίας του προσωπικού των υπηρεσιών ασφαλείας σε σειρά γερμανικών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA), την Πέμπτη 01/02/2024, η SKY express υποχρεούται να προβεί στην ακύρωση των προγραμματισμένων πτήσεων της GQ860 από το αεροδρόμιο της Αθήνας (ATH) προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA) & GQ861 από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA) προς το αεροδρόμιο της Αθήνας (ATH).

Για να την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επιβατών που επηρεάζονται από την προαναφερθείσα απεργία, η SKY express έχει διασφαλίσει την αυτόματη μεταφορά τους στην αμέσως επόμενη διαθέσιμη πτήση την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, 2024, που είναι η GQ860 από Αθήνα (ATH) προς Φρανκφούρτη (FRA) & GQ861 από Φρανκφούρτη (FRA) προς Αθήνα (ATH).

Οι επιβάτες που επιθυμούν να επαναπρογραμματίσουν με διαφορετικό τρόπο το ταξίδι τους έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με e-mail στο flightchange@skyexpress.com για άλλες εναλλακτικές επιλογές.