Μαζί με την πολεμική αεροπορία στον ελληνικό ουρανό

Μαζί με την πολεμική αεροπορία στον ελληνικό ουρανό

Ανακοίνωση20 Νοε 2023

Δύο υπερσύγχρονα αεροσκάφη μας AIRBUS A320neo & ATR 72-600 δίπλα σε C-27, F-16 & Mirage 2000-5

Η SKY express, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, είχε την τιμή να πετάξει με αεροσκάφη του στόλου της για ακόμα μία χρονιά στην έναρξη του φετινού εορτασμού της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετέχοντας υπερήφανα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου 2023, για τη γιορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στo Παλαιό Φάληρο, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Δένδια, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά , του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Φασούλα, καθώς και πλήθους αξιωματούχων.

Στον εναέριο χώρο πάνω από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου, τα δύο υπερσύγχρονα αεροσκάφη της SKY express, AIRBUS A320neo (SX-NIG) και ATR 72-600 (SX-ΝΤΕ), έδωσαν δυναμικό παρών παίρνοντας μέρος σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς με αεροσκάφη C-27, F-16 και Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε απόλυτο συντονισμό και άψογη συνεργασία, οι κυβερνήτες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και της SKY express προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα που εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους. Οι κυβερνήτες της SKY express ήταν οι κ.κ. Αντώνης Χριστοδούλου και Ελευθέριος Χέλμης (AIRBUS A320neo) & Γρηγόρης Καραούσογλου και Νικόλαος Βρανάς (ATR 72-600).

SKY express: ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

  1. Ανανέωση έκπτωσης για ακόμα ένα έτος
    H SKY express συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας δείχνοντας με πράξεις την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη της στο έργο των ανθρώπων που αποτελούν τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναερίου χώρου. Για το λόγο αυτό, παρατείνει για ακόμα ένα έτος τη σημαντική έκπτωση (25%) σε όλους τους ναύλους της για όλα τα εν ενεργεία στελέχη, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας
  2. Χορηγία μεταπτυχιακών σπουδών στελεχών Πολεμικής Αεροπορίας
    Πιστή στις αξίες της για αριστεία, γνώση, ομαδικότητα και ήθος, η SKY express σε συνέχεια της δέσμευσης που ανακοίνωσε κατά την περσινή μεγάλη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει ήδη προχωρήσει στην πλήρη χορηγία των μεταπτυχιακών σπουδών δύο στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, δύο στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας (ΒΔΤ) του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθώς και στο ΔΠΜΣ Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αντίστοιχα.
  3. Δωρεά εξοπλισμού στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
    Η SKY express προχώρησε στη δωρεά ειδικού εξοπλισμού προς το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας των μέσων και συστημάτων που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία.