Ξεκίνησαν οι Απευθείας Πτήσεις για Ρώμη!

Ξεκίνησαν οι Απευθείας Πτήσεις για Ρώμη!

Νέο Δρομολόγιο9 Ιουλ 2021

Η “αιώνια πόλη” εντάσσεται στο δίκτυο εξωτερικού της ταχύτερα αναπτυσσόμενης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας

Έναν ιδιαίτερα αγαπημένο διεθνή προορισμό εγκαινίασε σήμερα 8 Ιουλίου η SKY express με την απευθείας πτήση Αθήνα - Ρώμη. Τα υπερσύγχρονα Airbus A320neo της εταιρείας θα συνδέουν το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci (Fiumicino - FCO) καθημερινά εκτός Κυριακής.

Πετώντας κάθε φορά και ψηλότερα, η SKY express επεκτείνει το πτητικό της έργο και ενώνει δύο από τις σημαντικότερες μητροπόλεις με σπουδαία ιστορία, προσφορά στον πολιτισμό και στις τέχνες, αλλά και μοναδική γαστρονομική παράδοση.

Οι λάτρεις της ιταλικής πρωτεύουσας έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον αγαπημένο τους προορισμό σε προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους, με προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες.

Η Ρώμη ενισχύει το δίκτυο εξωτερικού που αναπτύσσει συστηματικά όλο αυτό το διάστημα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Τη δυναμική διεθνή πορεία και τον θετικό της αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας πιστοποιούν η υποδοχή της SKY express από κομβικές πόλεις όπως οι Βρυξέλλες, η Λάρνακα και το Παρίσι, αλλά και συνολικά η κάλυψη που προσφέρει σήμερα σε 48 προορισμούς σε 9 χώρες.

Όπως τονίζει η Άννα Κατσανέβα, Διευθύντρια Πωλήσεων της SKY express: «Η SKY express άνοιξε για την Ελλάδα ακόμη μια πύλη στον κόσμο! Η Ρώμη είναι ο τεσσαρακοστός όγδοος προορισμός και η Ιταλία η ένατη χώρα με την οποία δημιουργούμε γέφυρες τουρισμού, οικονομίας και πολιτισμού. Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το πτητικό μας έργο με μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού που μόνο η SKY express ξέρει να προσφέρει».

Οι ταξιδιώτες από και προς Ρώμη μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy. Στη διάρκεια της πτήσης, εκτός από το free service, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν premium επώνυμα προϊόντα μέσα από τη νέα καινοτόμα υπηρεσία SKY Drinks & Bites, αναβαθμίζοντας τη γευστική τους εμπειρία εν πτήσει.