Συνεργασία με την EL AL Airlines

Συνεργασία με την EL AL Airlines

Νέα Συμφωνία11 Φεβ 2022

H εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει την ανοδική της πορεία και παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με την EL AL Airlines

Νέα συνεργασία interline για τη SKY express με την Ισραηλινή αεροπορική εταιρία EL AL Airlines, η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει ακόμη έναν παγκόσμιο στρατηγικό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Πραγματοποιεί πτήσεις σε όλον τον κόσμο και η έδρα της βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ. Ο στόλος της αποτελείται από 45 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800, 737-900ER, , 777-200ER, και 787-9. Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη EL AL Airlines έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor Airlines και το πρόγραμμα Dohop.

Η εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης στο εξωτερικό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην διεθνή αγορά. “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την EL AL Airlines για τη συνεργασία μας. Στόχος μας και συστηματική μας προσπάθεια είναι να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τη στρατηγική μας, που έχει ως κεντρικό στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού σε όλο τον κόσμο”, τόνισε o κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.

Σχετικά με την EL AL

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μία από τις πιο καταξιωμένες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς. Η εταιρεία ιδιωτικοποιήθηκε το 2003, όταν μέρος των μετοχών της συμπεριλήφθηκε στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ. Διαθέτει 77 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο και έχει διακριθεί από την IATA ως μία από τις πιο αποτελεσματικές εταιρείες στον κόσμο.