Συνεργασία με τη Condor Airlines

Συνεργασία με τη Condor Airlines

28 Ιαν 2022

H εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας ενισχύει τη θέση της προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Η συνεργασία interline της SKY express με τη Condor, ενισχύει ακόμη παραπάνω έναν στρατηγικό ευρωπαϊκό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Η Condor έχει ως κύρια βάση της το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνδέοντας τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια σε Γερμανία, Ζυρίχη, Ελβετία και σύντομα σε Βιέννη και Αυστρία, με 90 προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Βόρεια και Βόρεια Αφρική. Αντίστοιχα, η SKY express επιχειρεί σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη Condor έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

Η εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης στο εξωτερικό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Condor για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη συστηματική μας προσπάθεια και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία ενισχύει τη στρατηγική μας, που βασικό στόχο έχει να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού”, τόνισε o κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.

Σχετικά με την Condor

Ως η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία αναψυχής της Γερμανίας, η Condor μεταφέρει τους επισκέπτες της στους πιο όμορφους προορισμούς διακοπών του κόσμου εδώ και 65 χρόνια. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια επισκέπτες πετούν με την Condor από τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια της Γερμανίας, από τη Ζυρίχη στην Ελβετία, και από το καλοκαίρι του 2022, από τη Βιέννη στην Αυστρία σε περίπου 90 προορισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Η Condor διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, τα οποία συντηρούνται από την επιχείρηση συντήρησης της ίδιας της εταιρείας, Condor Technik GmbH, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας στην Φρανκφούρτη και στο Ντίσελντορφ.

Από το φθινόπωρο του 2022, η Condor θα διαθέτει τα νέα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων Airbus A330neo. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τη μέγιστη απόδοση, το αεροσκάφος 2 λίτρων τελευταίας γενιάς διαθέτει 2,1 λίτρα ανά επιβάτη ανά 100 χιλιόμετρα και παρέχει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης πελατών. Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.condor.com.

Τελευταία νέα

Δείτε όλα τα νέα