Συνεργασία με την American Airlines

Συνεργασία με την American Airlines

Νέα Συμφωνία13 Σεπ 2021

H εταιρεία που αλλάζει το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας ενισχύει τη στρατηγική της θέση, τη διασυνδεσιμότητα και τις επιλογές που προσφέρει στο επιβατικό κοινό

Η συνεργασία interline της SKY express με την American Airlines, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εισροής ταξιδιωτών από την Αμερική, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Διευκολύνεται έτσι σημαντικά η διαδικασία οργάνωσης του ταξιδιού από τις δημοφιλείς ΗΠΑ προς τις ευρωπαϊκές χώρες όπου επιχειρεί η SKY express και στη συνέχεια σε οποιονδήποτε από τους 35 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία.

Η στρατηγική συμμαχία με την American Airlines, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, έρχεται να προστεθεί στις interline συμφωνίες που διατηρεί η SKY express με την Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

Η εταιρεία που αλλάζει το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης στο εξωτερικό, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την καθιέρωσή της στη διεθνή αγορά. Κάνει ταυτόχρονα πράξη τη δέσμευσή της για στήριξη της εθνικής οικονομίας και της προσπάθειας για εισερχόμενο τουρισμό όλο το χρόνο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία με την American Airlines. Είναι αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας την οποία αναγνωρίζουν καθιερωμένες εταιρείες διεθνώς και τιμούν με τη συνεργασία τους. Αποτελεί παράλληλα σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως ελκυστικού προορισμού όλο το χρόνο”, τόνισε o κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.

Σχετικά με την American Airlines

H American Airlines μαζί με την περιφερειακή της American Eagle, εκτελεί κατά μέσο όρο σχεδόν 6,700 πτήσεις ημερησίως προς 350 destinations σε 50 χώρες. Είναι ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας συμμαχίας oneworld, τα μέλη της οποίας (υφιστάμενα και υποψήφια προς ένταξη) προσφέρουν περίπου 14,250 πτήσεις ημερησίως προς 1,000 προορισμούς σε 150 χώρες. Το 2016, η American Airlines Group Inc. κέρδισε την κορυφή του περιοδικού Fortune στη λίστα των εταιρειών με τις καλύτερες οικονομικές επιδόσεις μετά από ύφεση και η μετοχή της (NASDAQ: AAL) συγκαταλέγηκε στο δείκτη S&P 500.

Με έτος ίδρυσης το 1930, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Σε όλη της πορεία έως τώρα η American Airlines έχει δημιουργήσει περισσότερες από 900,000 θέσεις εργασίας παγκοσμίως, ενώ έχει υποστηρίξει περί τους 1,400 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Η συμμαχία oneworld συνενώνει μερικές από τις ηγέτιδες αεροπορικές εταιρείες στην υφήλιο, με στόχο την προσήλωση στο υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και διευκόλυνσης προς τακτικούς διεθνείς επιβάτες.

Πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις και τις υπηρεσίες της American Airlines:
FB: https://www.facebook.com/AmericanAirlines
TT: @AmericanAir