Η business class είναι Bliss!

Η business class είναι Bliss!

Ανακοίνωση4 Ιουλ 2023

Το ταξίδι με την SKY express γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

Η SKY express επαναπροσδιορίζει την Business Class και παρουσιάζει για πρώτη φορά την BLISS, προσφέροντας στους επιβάτες της μία σειρά διαφορετικών επιλογών σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους για μια ακόμα πιο μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Στη SKY express η business class είναι διαφορετική, είναι Bliss. Η Bliss προσφέρει στους επιβάτες προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges, δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον αποσκευών και κιλών σε αυτές, fine dining επιλογές από έναν premium κατάλογο με γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, συνδυάζοντας την αειφορία, την άνεση και την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που ο κάθε ταξιδιώτης επιζητά.

Το ταξίδι με τη SKY express γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό για τους ταξιδιώτες που απολαμβάνουν μία πραγματικά εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή με ένα στόλο που τον χαρακτηρίζει το μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα.