Ταξιδεύουμε με ασφάλεια

care plane
Πριν την επιβίβαση

Πριν την επιβίβαση

Ελαχιστοποιούμε τα σημεία φυσικής επαφής κατά το ταξίδι σας ενώ παράλληλα αναμένουμε να μας ενημερώσετε για την κατάσταση της υγείας σας, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι πτήσεις στο εσωτερικό δίκτυο της Ελλάδας κατατάσσονται στις πτήσεις χαμηλού ρίσκου, λόγω του χρόνου διάρκειας του ταξιδιού.

Κάθε πτήση μας διαρκεί, κατά μέσο όρο, μόλις 40'

checkin

Πότε και πώς γίνεται ο έλεγχος

  • Σας συστήνουμε να προτιμάτε την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίου αλλά και το check-in online. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη Δήλωση κατά την κράτησή σας ή και αργότερα μέσα από το Διαχείριση κράτησης.
  • Αν εκδώσετε το εισιτήριό σας από το τηλεφωνικό μας κέντρο, μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη Δήλωση προφορικά.
  • Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε εγγράφως τη Δήλωση κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, εφόσον τη ζητήσετε από το πλήρωμα καμπίνας.

Η φύλαξη και η διαγραφή των δεδομένων σας γίνεται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της εταιρείας.

Πώς επιβιβάζεστε στο αεροσκάφος ανάλογα με τον τόπο προέλευσης

  • Αν κατά τις προηγούμενες 14 ημέρες βρεθήκατε ή αν προέρχεστε από προορισμό/ενδιάμεσο προορισμό με περισσότερα από 5.000 ανακοινωμένα ενεργά κρούσματα της νόσου, επιβιβάζεστε τελευταίος/α, στις τελευταίες θέσεις του αεροσκάφους και φοράτε υποχρεωτικά μάσκα και γάντια μίας χρήσης.
  • Αν εμφανίζετε συμπτώματα νόσου, όπως πυρετό, βήχα, δύσπνοια κ.λπ., η επιβίβασή σας δεν επιτρέπεται χωρίς έγγραφη υπόδειξη ιατρού.
  • Όσοι επιβάτες δεν έχετε ιστορικό προέλευσης ή διάμεσου σταθμού περιοχής με ενεργά συμπτώματα της νόσου ταξιδεύετε στις προκαθορισμένες θέσεις σας. Φοράτε μάσκα υποχρεωτικά, καθώς η χρήση της έχει επιβληθεί σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αρμόδιας αρχής.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καθημερινά από 08:00 ως 21:00, είμαστε στη διάθεσή σας.


Κατά την επιβίβαση
next-arrow
Κατά την επιβίβαση

Κατά την επιβίβαση