Λιλ

Πτήσεις από Ηράκλειο προς Λιλ

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Ηράκλειο προς Λιλ

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Ηράκλειο προς Λιλ και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το αεροδρόμιο της Λιλ (LIL), της πάλαι ποτέ βιομηχανικής πρωτεύουσας της Γαλλίας, με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας μέσω της νέας υπηρεσίας SKY Drinks & Bites, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Η Λιλ είναι για τη Γαλλία ό,τι είναι το Μάντσεστερ για την Αγγλία - η πόλη όπου χτυπάει η καρδιά της βιομηχανίας της χώρας! Καλώς ήρθατε λοιπόν στο βιομηχανικό κέντρο της Γαλλίας, τη 10η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της και 4η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή. Παρόλο που μπορεί να είχε υπάρξει αρκετά υποτιμημένη στο παρελθόν, η Λιλ έχει πλέον μετατραπεί σε ένα αστραφτερό πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο, το οποίο σας καλεί να το εξερευνήσετε!

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Λιλ