Ζάκυνθος

Πτήσεις από Αθήνα προς Ζάκυνθο

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Αθήνα προς Ζάκυνθο

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Αθήνα προς Ζάκυνθο και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το αεροδρόμιο «Διονύσιος Σολωμός» της Ζακύνθου (ZTH), του «Λουλουδιού της Ανατολής» σύμφωνα με τους Ενετούς, με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως δωρεάν premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα πιο εξωτικά ελληνικά νησιά. Απλωμένο στην καρδιά του μαγευτικού Ιονίου πελάγους, μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται για ένα υπέροχο φυσικό τοπίο και ορισμένες από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Ελλάδας. Εξερευνώντας τη Ζάκυνθο, θα ανακαλύψετε γραφικά χωριά, παραδοσιακά μοναστήρια και ονειρικά φυσικά τοπία. Αφού εξερευνήσετε τους σμαραγδένιους κόλπους του νησιού, κάντε ένα διάλειμμα για να επισκεφτείτε την πόλη της Ζακύνθου, η οποία έχει πολλά κρυμμένα πετράδια για να εξερευνήσετε! Όσο για τις δραστηριότητες στη Ζάκυνθο, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από επιλογές! Πάρτι, καταδύσεις, εκδρομές στο νησί και θαλάσσια σπορ θα σας διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Ζάκυνθος