Σόφια

Πτήσεις από Αθήνα προς Σόφια

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Αθήνα προς Σόφια

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Αθήνα προς Σόφια και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το Αεροδρόμιο της Σόφιας (SOF), με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας μέσω της νέας υπηρεσίας SKY Drinks & Bites, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, η Σόφια είναι ένας ζωντανός καμβάς που απεικονίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων, της γης και του πολιτισμού της. Η αρχιτεκτονική, η κουζίνα και ο τρόπος ζωής των ντόπιων αντικατοπτρίζουν τη ρωμαϊκή, ελληνική και οθωμανική επίδραση σε αυτό το βαλκανικό έδαφος. Η Σόφια μπορεί να αισθάνεται σαν μια νεανική, μοντέρνα πόλη, αλλά τα απομεινάρια της ιστορίας της των 7.000 ετών μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε στοιχείο της γαστρονομικής της κουλτούρας και κληρονομιάς. Και μιας και η Σόφια έχει να σας μαγέψει με πολλά περισσότερα από την κουζίνα της, στην πόλη θα συναντήσετε δεκάδες μουσεία, γκαλερί, ναούς και αρχαιολογικούς χώρους, που θα σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι στο χρόνο, την ιστορία και τη θρησκευτική διαφορετικότητα της Σόφιας, ένα συνονθύλευμα επιρροών που η πόλη έχει αγκαλιάσει αρμονικά στην πορεία της από το παρελθόν, στο παρόν και συνεχίζοντας στο μέλλον.

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Σόφια