Νάντη

Πτήσεις από Ηράκλειο προς Νάντη

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Ηράκλειο προς Νάντη

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Ηράκλειο προς Νάντη και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το αεροδρόμιο «Aéroport Nantes Atlantique» της Νάντης (NTE), με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας μέσω της νέας υπηρεσίας SKY Drinks & Bites, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Από το κάστρο των δουκών της Βρετάνης, στο Passage Pommeray, την πανέμορφη κλειστή αγορά του 19ου αιώνα και από το μουσείο καλών τεχνών στο νησί με τις επιβλητικές και φουτουριστικές μηχανές, η Νάντη είναι μια πόλη με πλούσια ιστορική, καλλιτεχνική και αρχιτεκτονική κληρονομιά. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τις φοβερές αντιθέσεις της - το μαγευτικό της πράσινο, με όμορφα πάρκα, φυτά και βλάστηση, σε αντίθεση με τον επιβλητικό αστικό της σχεδιασμό. Το κέντρο της πόλης είναι ουσιαστικά ένας μεσαιωνικός πυρήνας, όπου γύρω του ξεδιπλώνεται η μοναδική παλιά και σύγχρονη ομορφιά της Νάντης, με στοιχεία έτοιμα να μαγέψουν τον κάθε ταξιδιώτη και να τον παρασύρουν σε ένα ταξίδι του παρελθόντος με πινελιές του σήμερα.

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Νάντη