Μιλάνο

Πτήσεις από Αθήνα προς Μιλάνο

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Αθήνα προς Μιλάνο

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Αθήνα προς Μιλάνο και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου (MXP), της «πρωτεύουσα» της μόδας της Ιταλίας, με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας μέσω της νέας υπηρεσίας SKY Drinks & Bites, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Γοητευτικό και αναμφισβήτητα εντυπωσιακό, το Μιλάνο είναι η πλουσιότερη και πιο κομψή πόλη της Ιταλίας - ένα τέλειο παράδειγμα vintage ρομαντισμού που συναντά και εναρμονίζεται με τη μοντέρνα αστική πραγματικότητα. Σε μία χώρα που σφύζει από τοπία και φυσική ομορφιά, το Μιλάνο είναι μια πιο μοντέρνα προσθήκη στη γοητεία της Ιταλίας, έχοντας να προσφέρει στους επισκέπτες της μια γεύση μόδας και υψηλής αισθητικής, καλού φαγητού και επιβλητικής αρχιτεκτονικής, όντας μάλιστα η καλλιτεχνική πρωτεύουσα της χώρας. Εμπορικό κέντρο της Ιταλίας και έδρα πολλών επιχειρήσεων, το Μιλάνο προσφέρει ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας, ανέσεων, καθώς και ένα εξαιρετικό σύστημα μεταφορών στην πόλη, ώστε να μη χορταίνετε τις βόλτες σας από το πρωί ως το βράδυ!

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Μιλάνο