Μασσαλία

Πτήσεις από Ηράκλειο προς Μασσαλία

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Ηράκλειο προς Μασσαλία

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Ηράκλειο προς Μασσαλία και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το αεροδρόμιο «Aéroport Marseille-Provence» της Μασσαλίας (MRS), με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας μέσω της νέας υπηρεσίας SKY Drinks & Bites, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Με ένα πολυσύχναστο λιμάνι και μια ζωντανή αστική ενέργεια, η Μασσαλία προσελκύει τους επισκέπτες που αναζητούν μια αυθεντική τουριστική εμπειρία. Αυτή η ζωντανή κοσμοπολίτικη πόλη είναι η παλαιότερη και η δεύτερη μεγαλύτερη της Γαλλίας μετά το Παρίσι. Η Μασσαλία έχει πολλά να σας προσφέρει όπως ατελείωτες βόλτες στους παλιούς της δρόμους, τα κάστρα, τα μουσεία και τις εκκλησίες της, μιας και θα καταφέρει να σας μαγέψει με την αρχιτεκτονική της, σε συνδυασμό με τον ηλιόλουστο καιρό της, αφού έχει γύρω στις 300 μέρες το χρόνο ηλιοφάνεια! Έχει μάλιστα κερδίσει και τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2013, λόγω του βαθύ πολιτισμικού της πλούτου!

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Μασσαλία