Λυών

Πτήσεις από Ηράκλειο προς Λυών

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Ηράκλειο προς Λυών

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Ηράκλειο προς Λυών και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το αεροδρόμιο «Lyon–Saint Exupéry» της Λυών (LYS), με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας μέσω της νέας υπηρεσίας SKY Drinks & Bites, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Η Λυών είναι η τρίτη μεγαλύτερη και μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Γαλλίας, καθώς επίσης και δεύτερη σε επισκεψιμότητα πόλη μετά το Παρίσι, γαστρονομική πρωτεύουσα της χώρας, έδρα πολλών Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και πολλά άλλα. Άρτια «τοποθετημένη» στη συμβολή των ποταμών Ροδανού και Σον, η Λυών είναι από μόνη της μια πόλη-μουσείο, γεμάτη ρωμαϊκά ερείπια, ιστορικές βιομηχανικές περιοχές και την αριστοκρατική συνοικία Presqu'île του 19ου αιώνα, με τα εντυπωσιακά της κτίρια και τους εμπορικούς της δρόμους. Η Λυών θα σας εκπλήξει, μιας και είναι μια πόλη που μεταμορφώνεται όσο η μέρα γίνεται νύχτα...

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Λυών