Παλιό λιμάνι Χανίων

Πτήσεις από Αθήνα προς Χανιά

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Αθήνα προς Χανιά

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Αθήνα προς Χανιά και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» (CHQ), της πρώτης πρωτεύουσας της Κρήτης, με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως δωρεάν premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Ταξιδέψτε στην πιο πολυπολιτισμική πόλη του νησιού της Κρήτης, απ' όπου πέρασαν Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Ενετοί και Οθωμανοί, αφήνοντας το πολιτισμικό στίγμα. Περιπλανηθείτε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης και ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο. Φτάστε στο λιμάνι και θαυμάστε τον ενετικό φάρο, σήμα κατατεθέν των Χανίων. Ξεφύγετε λίγο από την πόλη και ανακαλύψτε τις διάσημες παραλίες των Χανίων, που θυμίζουν κάτι από εξωτικό νησί. Γευτείτε τις μοναδικές νοστιμιές του τόπου και γνωρίστε τα Χανιά από τα μάτια των ντόπιων. Από τη συναρπαστική Παλιά Πόλη μέχρι την εξωτική παραλία του Μπάλου και το διάσημο φαράγγι της Σαμαριάς, τα Χανιά θα σας χαρίσουν μια σειρά από αξέχαστες περιπέτειες... αρωματισμένες με λίγη παραδοσιακή ρακή!

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Χανιά

Crete Marmara