Θέα προς την Ακρόπολη και την Πλάκα στην Αθήνα

Πτήσεις από Κέρκυρα προς Αθήνα

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Κέρκυρα προς Αθήνα

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Κέρκυρα προς Αθήνα και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας (ΑΤΗ), με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως δωρεάν premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Ταξιδέψτε στην «καρδιά της Ελλάδας», τη γενέτειρα της δημοκρατίας και του σημερινού Δυτικού πολιτισμού, την Αθήνα, και δείτε την ιστορία της να αναβιώνει μέσα από τους περιπάτους σας στην πόλη, ανάμεσα από τα εμβληματικά της ιστορικά μνημεία. Ταξιδέψτε στο χρόνο και φτάστε στο «σήμερα», θαυμάζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική της πόλης και αφουγκράζοντας τον παλμό της καθημερινότητάς της. Κουλτούρα, πολυπολιτισμικότητα και φιλοξενία είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το μεθυστικό άρωμα της Αθήνας, το οποίο θα σας ακολουθεί σε κάθε σας διαδρομή.

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Αθήνα