Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

20 Μαρ 2023

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η πτήση GQ700 από Αθήνα προς Λονδίνο και η πτήση GQ701 από Λονδίνο προς Αθήνα από τις 01/04/2023 θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο του Gatwick (LGW) αντί για το αεροδρόμιο του Heathrow (LHR).

Με πρωταρχικό μας πάντα μέλημα κάθε ταξίδι σας μαζί μας να αποτελεί μία μοναδική και προσωποποιημένη εμπειρία, βασική μας προτεραιότητα κάθε φορά που μας επιλέγετε είναι να σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας με άνεση και εγκαίρως.

Με στόχο την αποφυγή των αστοχιών που βίωσε ο κλάδος μας κατά την περσινή θερινή περίοδο σε διάφορα αεροδρόμια, φέτος εστιάζουμε σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην ταξιδιωτική σας εμπειρία, προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Όλη η ομάδα της SKY express δεσμεύεται να συνεχίσει να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Επιβατών στο (+30) 2152156510 (καθημερινά 08.00-21.00) είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Τελευταία νέα

Δείτε όλα τα νέα