Κύθηρα-Ιστορία

Πτήσεις από Αθήνα προς Κύθηρα

Αγοράστε την επόμενη πτήση σας με τη SKY express

Αξεπέραστη εμπειρία πτήσηςαπό Αθήνα προς Κύθηρα

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express για την επόμενή σας πτήση από Αθήνα προς Κύθηρα και επιλέξτε την εταιρεία με τον πιο πράσινο και νεότερο στόλο στην Ελλάδα.

Απολαύστε την πτήση σας προς τον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Ωνάσης» (KIT), με όλες τις ανέσεις που σας παρέχει η SKY express, όπως δωρεάν premium snacks και ροφήματα της επιλογής σας, άνετα και εργονομικά καθίσματα και ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον πτήσης.

Γνωστά και ως Τσιρίγο από την εποχή της Ενετοκρατίας, τα Κύθηρα είναι ένα κρυμμένο στολίδι που βρίσκεται ανάμεσα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τα Κύθηρα ξεχωρίζουν για τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική τους που θυμίζει πολύ τη Μάνη, τις απομακρυσμένες παραλίες τους και το μοναδικό φυσικό τους περιβάλλον. Είναι μάλιστα, σύμφωνα με τη μυθολογία, η γενέτειρα της Αφροδίτης, όπως αναφερόταν στην Ιλιάδα του Ομήρου. Το νησί είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν έναν «ζωντανό», τουριστικό προορισμό, αλλά και για εκείνους που αναζητούν ήρεμες και χαλαρές διακοπές. Τα πιο τουριστικά μέρη των Κυθήρων είναι ο Αβλέμονας, η Αγία Πελαγία, η Χώρα και το Καψάλι, ενώ αν το εξερευνήσετε λίγο περισσότερο, θα ανακαλύψετε και τις «κρυφές» του τοποθεσίες - χωριουδάκια σε κορυφές βράχων, κρυφές παραλίες και μοναχικά μοναστήρια... Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν είναι πολλές!

Κλείστε τα εισιτήριά σας με τη SKY express και γεμίστε τις βαλίτσες σας με τις πιο ονειρεμένες εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα χαραχτούν στο μυαλό σας για πάντα.

Καιρικές συνθήκες Κύθηρα