Συνεργασία με την Καναδική αεροπορική εταιρεία Air Transat

Συνεργασία με την Καναδική αεροπορική εταιρεία Air Transat

Νέα Συμφωνία25 Απρ 2022

Με ισχυρές συμμαχίες, η αεροπορική της νέας εποχής συμβάλλει αποφασιστικά στην τουριστική κίνηση της χώρας.

Νέα συνεργασία για τη SKY express αυτή τη φορά την κορυφαία καναδική εταιρεία Air Transat. Οι δύο ισχυρές εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό περισσότερες επιλογές, από το Μόντρεαλ και το Τορόντο προς το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών που καλύπτει η SKY express σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή η νέα στρατηγική διασύνδεσή της εταιρείας, δημιουργεί για την αεροπορική της νέας εποχής τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εισροής επισκεπτών από τον Καναδά προς μεγάλους προορισμούς, δίνοντας της έτσι την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, πάντα με τη συνολική εμπειρία που προσφέρει ο νεότερος στόλος της.

Μέσα από τις στρατηγικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Middle East Airlines καθώς και Transavia, Emirates, η SKY express συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ανάδειξη της χώρας ως κορυφαία επιλογή σε επίπεδο τουρισμού, αλλά και επιχειρηματικότητας.

Οι επιβάτες που πετάνε από τον Καναδά μέσω του αεροδρόμιου του Παρισίου Charles De Gaulle ή απευθείας προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας, έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν με ευκολία τη διαδρομή τους σε έναν από τους 34 ξεχωριστούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express.

Όπως δηλώνει ο κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director της SKY express “Η συνεργασία μας με την με την Air Transat επιβεβαιώνει τις σταθερές συμμαχίες, της εταιρείας μας ενισχύοντας τη θέση της στη διεθνή αγορά, είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας να αναπτύξουμε τη δια συνδεσιμότητα της χώρα μας με στόχο να γίνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός και οι επιβάτες μέσα από το ευρύτερο δίκτυό μας να μπορούν να ταξιδέψουν στους προορισμούς των προτιμήσεων τους.”

Σχετικά με την AirTransat

Η Air Transat είναι καναδική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Μόντρεαλ του Κεμπέκ. Ιδρύθηκε το 1986 και είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας, πραγματοποιώντας τακτικές και τσάρτερ πτήσεις που εξυπηρετεί 60 προορισμούς σε 25 χώρες. Η Air Transat ανήκει και λειτουργεί από την Transat A.T. Επιχειρεί με 30 αεροσκάφη, είναι AirBus operator (με νεότερο απόκτημα τους το A321neo) και μεταφέρει εκτός των μεμονωμένων επιβατών και πολλά groups τα οποία επισκέπτονται την Ευρώπη.